kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

WIELKI Problem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Fitness
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dawid2702

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 5:32 pm    Temat postu: WIELKI Problem Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich ,
piszę ponieważ mam problem i szukałem po necie ze dwa dni ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na me pytanie więc błagam niech nikt nie pisze że miałem użyć opcji SZUKAJ, ale do sedna
mam 25 lat , 172cm wzrostu i KU.......A waże 104kg (ciut za dużo CO?)
Od jutra zaczynam ćwiczenia i dietę ale po kolei, więc muszę zgubić 40kg z dieta będzie wyglądała mniej więcej tak że będę jadł wszystko co do tej pory oprócz słodyczy tłuszcze postaram sie całkowicie wyeliminować no i wiadomo wszystko gotowane lub surowe, posiłki tak ze 6 dziennie co 2 godziny a co do ćwiczeń to mam rowerek i będę na nim trenował no i jakieś brzuszki nie wiem jeszcze ale do wieczora zdecyduje czy ABS czy A6W (chcę po prostu zrzucić cały ten tłuszcz z brzucha), ALE w sprawie rowerka mam własnie nurtujące mnie pytanie JAK ĆWICZYĆ????????????
jak mam go optymalnie wykorzystać aby mój organizm zaczął spalać tkankę tłuszczową (a pytam z tego względu że różne odpowiedzi w necie na różnych forach są tak różne od siebie że sie pogubiłem) a więc:
ile razy w tygodniu, jak długo, czy może robić HIIT, czy wogóle można robić HIIT na rowerku stacjonarnym, może mam po prostu jeżdzić po 40 minut dziennie 7 dni w tygodniu (podobno tłuszcz zaczyna być wykorzystywany dopiero po 20 minutach) WIĘC JAK MAM CWICZYĆ???
Błagam o wszelkie sugestie co do ćwiczeń, a nawet diety jeśli coś nie tak napisałem i proszę naprawdę o POMOC bo to nie jest smieszne jestem tak TŁUSTY że sie w pale nie mieści aż mi wstyd za siebie jak mogłem się dopuścić do takiego stanu a i jeśli to istotne to dodam iż mam strasznie powolną przemianę materii.
Z góry dzięki i czekam na sugestie z Waszej strony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Greyt666

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 3:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oj tego typu postow jest od groma , poszukaj w dziale kulturystyka - trening na redukcje i bedziesz miał full
Powrót do góry

jackson

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 8:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dieta ketogenna ciebie ratuje. Eleminujesz węglowodany a nie tłuszcze
Powrót do góry

Matim90

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 10:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brzuszki raczej nic Ci nie dadzą. Bieganie mogłoby być dośc trudne dla Ciebie więc z tego co wiem w takiej sytuacji dobre są coidzenne spacery po np 45 min- 1h dość szybkim tempem. Poza tym trzeba przestawić się z trybu ,,wygodnego" na aktywny. Pzykład - zamiast windy schody, zamiast dojazdu do pobliskiego sklepu spacer itp. Dużo takich porad masz w men's health. Polecam ten magazyn tam możesz doczytac więcej na interesujacy Cie temat.

Pozdro
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Fitness Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: