| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
endrius

|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 8:42 pm Temat postu: Vitamin-shop WPC 80% & Kre-Alkalyn 1500? |
|
|
Witam
Jak w temacie czy to dobre polaczenie,
Ćwicze juz jakis czas i teraz chcialem przybrac na masie wiec do kre-alkalyn chcialem dorzucic bialko, moze doradzicie co wybrac?. Dieta juz jest chodzi mi glownie o uzupelnienie jej. Mam taka genetyke ze trudno mi przytyc (nadmierne spalanie). Pozniej moze tribulus ale to bede jeszcze myslal. Chodzi mi glownie o przyrost tkanki mesniowej bez fatu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
| a czytales posta zanim zadasz pytanie ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endrius

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:05 am Temat postu: |
|
|
jeszcze raz sorki, juz sie poprawiam
- waga: 70 kg
- staz: 8miesiecy
- obecne suble: kre-alkalyn olimp 1500
- moj dzien to roznie, ale staram sie jesc regularnie, sniadanka okolo 9, obad 15, kolacja ok 21
- najczesciej to jem chude miesko:), sery biale/zolte, piersi z kurczaka ...
- dziennie wypijam okolo 1,5 litra wody czystej niegazowanej, w dzien treningowy wiecej, treningi 2 razy w tygodniu
- cel to jak pisalem wyzej, masa,masa i jeszcze raz masa  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:09 am Temat postu: |
|
|
i wszytsko jasne - jesli nie wrzucisz posilki o 12 i 18 nicni z masy 0 dlatego ze maksymalna przerwa to 3 h - malo tego krealkalayn nie roziwnie skrzydel gdybys nawet zadabl o to aby w tych 3 posilkach zjesc po 30 gramow bialka to raptem bedzie to 90 g a na twoja wage potzreba minimum 170 - tak wiec marnujesz kre-alkalyn
jest - post jak uzlocy sobie diete powinienes go przeczytac |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:10 am Temat postu: |
|
|
| a wracajac do tematu - WPC przy twoim odyziwaniu bedzie niezbedne - ale koniecznie z dodatkami postaci ryzu lub innych wegli |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:10 am Temat postu: |
|
|
| do takich posilkow obowiazkowo 2 porcje wpc - jedna okolo 12 godziny (35g) druga bezposrednio po treningu - ale tutaj przydalbys sie gainer |
|
| Powrót do góry |
|
 |
endrius

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:19 am Temat postu: |
|
|
to czeka mnie lektura na dzis...
a wpc to ostrowi czy jak w tytule moze byc i jaki gajner, tutaj jeszcze jest istotne kryterium, cena a jak wiadomo z kasa roznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megon Gość
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 12:27 am Temat postu: |
|
|
| wybierz takiego aby w porcji mial z 20 gramow bialka - a jesli wybeirzesz innego to i tak bedziesz musial zjesc wiecej proszku - w sumie na jedno wyjdzie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
endrius

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 11:01 am Temat postu: |
|
|
narazie dzieki , jak ustawie sobie konkretna dzienna diete to dam do sprawdzenie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|