| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
VolF
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 10:35 am Temat postu: Odchudzanie...Mój największy PROBLEM |
|
|
Witam Was!
Moi Drodzy, to forum jest dla mnie jedyna nadzieją, która mi jeszcze została. Nie mogę patrzeć na rówieśników w moim wieku biegających sobie, grajacych w piłkę bez koszulek. Mam 14 lat, mam 164 cm wzrostu i okolo 70 kg. Kupiłem sobie Saune Solution, Pas Neoprenowy, Motylka ale to na nic się nie zdało. Mama kupiła mi te herbaty SLIM FIGURA zaczynam dopiero kuracje Spalanie. Chciałbym schudnąć do wakacji tak żebym miał płaski brzuch, nie miał tych(cycków) i chciałbym nie krępować się nad morzem, jeziorem. Proszę was pomóżcie mi. Z góry dziękuję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agniesia
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 12:14 pm Temat postu: |
|
|
No siemka Volf, przede wszystkim musisz poczytac forum, znajdziesz tu wszystko co masz robic, jaka dieta itd, a te herbatki to wielkie gowno, szkoda kasy na nie, a mysle ze w twoim wieku to szybciutko mozna stracic na wadze, takze na pewno musisz odstawic slodycze, smazone rzeczy, obiady, i uluz sobie dietke, znajdziesz cos tu na forum, a co do paska neoprenowego ja sobie chwale go, tylko dzieki niemu samemu nieschudniesz, musisz dorzucic cwiczenia , to chyba wszystko,..powodzenia:P i czytaj _________________ Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 12:44 pm Temat postu: |
|
|
| Wszystko ok, ale Moja koleżanka od tych herbatek schudła 5 kg !!! Bede je stosował, a co do forum to tu są rzeczy dla osob doroslych. Czy moglibyscie mi Ulozyc jakas diete ?? Czy moge uzyc jakichs wspomagaczy ?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agniesia
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 2:47 pm Temat postu: |
|
|
dla mnie te herbatki to syf, ale to moje zdanie, jesli zaczyna sie zwykla diete i nawet bez herbatek to tez sie schudnie itd, a poprostu to takie zludzenie jak dla mnie, no jasne ze mozesz uzywac wspomagaczy i ja wlasnie jestem za tabletkami niz za herbatkami jakimis, jak juz cos to zielona jest super, a co do diet to nie sa rzeczy dla doroslych, bo kazdy znajdzie tu cos dla siebie, poszukaj troche, a nie ze nie ma:P _________________ Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blathin
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 4:14 pm Temat postu: |
|
|
A ja bym się nie zgodziła z koleżanką. Uważam,że w Twoim wieku wspomagacze o których mowa na tym forum, to tylko szkoda dla organizmu (który nawet nie zbliża się ku koncowi rozwoju...)
Natomiast dieta + regularny ruch i wyniki powinny być
Idz na strone www.xmaxonline.com - uzywajac Internet Explorera zarejestruj sie i wejdz do kalkulatora - tam wybierz w Select Scale - Metric - a nie English - plec (Male) wpisz swoja wage, wzrost i swoje obwody stąd będziesz miał wstępnie zapotrzebowanie na kcal, ale pamiętaj dorastasz, więc nie możesz przejść na zbyt ubogą dietę, no i przydał by się komplet witamin i minerałów dodatkowo do łykania
I niestety absolutna rezygnacja z białego pieczywa, słodyczy, fast foodów (pizza, mc donald's i tego typu jedzenie w budkach na mieście) oraz nadmiernej ilości tłuszczów w domowym jedzeniu.
Powodzenia!
ps.I oczywiście poczytaj forum jeśli chodzi o to co jest składnikami zdrowej diety. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agniesia
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
nie no ja tez uwazasz ze przy jego wieku niepotrzebne sa jakies suple itd, ale jesli bardzo chce, to niesadze ze Fat Burnery i tego typu sa szkodliwe, nawet w tak mlodym wieku, bo maja same naturalne srodki, wiadomo ze Termala mu niepolecam itd... _________________ Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blathin
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 6:02 pm Temat postu: |
|
|
Agniesia tutaj nie ma,że "bardzo chce" to jest jeszcze było nie było dziecko. I myślę,że żadna ingerencja w organizm, nawet jak to nazywasz "w pełni naturalnych" środków nie powinna mieć miejsca W tym wieku zostaje dieta Mniej Żreć i ruch, co moim zdaniem wystarczy. I niech chłopak przetestuje ten model przez kilka miesięcy, a potem ewentualnie myśli co dalej.
Oczywiście to jest moje całkiem prywatne zdanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 6:34 pm Temat postu: |
|
|
nie ma tutaj zadnego problemu... poprostuy zamiast sie patrzec na rowesnikow biegajacych i grajacych w pilke sam to rob co do diety to poporstu mniej jedz starczy _________________ Ja tu nic nie widze z góry... bo mi zasłaniaja chmury
Trec Clenburexin
Thermal Pro Evolution |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 7:32 pm Temat postu: |
|
|
| Ale ja bym chcial schudnac chociaz te 10 kg do tych wakacji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agniesia
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 8:07 pm Temat postu: |
|
|
no to dieta od pon, i ruch i polecisz:))) jesli wczesniej sie nieodchudzales i odrzucic te rozne dziwnosci, i zarzucisz sobie dietke, wiec szybko stracisz, bo mlodziutki jestes, dwa miechy i bedzie goodies:) _________________ Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 5:24 pm Temat postu: |
|
|
| Jezeli bede trenowal okolo 60 minut dziennie to starczy ???? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
werych Specjalista

|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 11:48 pm Temat postu: Re: Odchudzanie...Mój największy PROBLEM |
|
|
| VolF napisał: | | Kupiłem sobie Saune Solution, Pas Neoprenowy, Motylka ale to na nic się nie zdało. Mama kupiła mi te herbaty SLIM FIGURA zaczynam dopiero kuracje Spalanie. Chciałbym schudnąć do wakacji tak żebym miał płaski brzuch, nie miał tych(cycków) i chciałbym nie krępować się nad morzem, jeziorem |
przykro mi ze dales sie nabrac ...
chesz schudnac?
ok!! od jutra:
I posilek: pol kostki twarogu z maslanka
II posilek: 150g miesa lyzka oliwy pomidor/warzywo
III posilek: makrela wedzona/tunczyk w sosie wlasnym, dodaj lyzke oliwy+warzywo
IV:jajecznica z 3 jaj + lyzeczka tranu
tening: rano po przebudzeniu 30min aerobow (chodzenie po osiedlu szybkim marszem, rower stacjonarny)
po poludniu 60min aerobow
gwarantuje ze schudniesz!!
cwiczyc na silowni?
pzdr!! _________________ gg: 3861856
Najlepsze liceum i forum edukacyjne!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szampanka2
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 12:14 pm Temat postu: |
|
|
| nie wiem skad jestes ale wiem ze w warszawie jest firma fastlight super sprawa i do tego skuteczna pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mgieLeczka
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 4:04 pm Temat postu: |
|
|
chlopak ma 14 lat!! z tego co wiem nie mozne w takim wieku stosowac drastycznych diet. osobiscie polecam odstawienie slodyczy. jesli lubisz biegac-polecam, jesli nie to jazda na rowerze. na brzuch bardzo podobno pomaga skakanka oraz ćwiczenia typu: kladziesz sie na lecach, rece wzdluz ciala, wyprostowane nogi podnocisz do gory (1 wersja:45-60stoni a 2 - 90stopni). wazne jest takze abys przed i po cwiczeniach wykonywal bioderka.nuby proste cwiczenie ale naprawde pomaga. w razie pytan-wal smialo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Polwers Bywalec

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 8:03 pm Temat postu: |
|
|
Stosuj zasade że od stoły należy odejść lekko głodnym
Jedz wcześnie kolacje.
Powodzenia! _________________ Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
J. K. Piłsudski
Wygrywać to nie wszystko, to jedyne co się liczy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|