| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
werych Specjalista

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 6:31 pm Temat postu: VICHY DECROS AMINEXIL SP94-kuracja przeciw wypadaniu wlosów |
|
|
Preparat przeznaczony dla wszystkich osob,ktore skarza sie na nadmierne wypadanie wlosow. Zarowno dla mezczyzn, jak i kobiet. Decros aminexil sp94 moze byc stosowany nawet w zaawansowanych stadiach lysienia.DECROS AMINEXIL SP94 hamuje wypadanie wlosow w 77% i zwieksza ich objetosc o 66%.
zdj.
Preparat laczy 2 czasteczki aktywne:
-AMINEXIL: aby skutecznie hamowac wypadanie wlosow; przytwierdza korzezn wlosa w skorze glowy i przeciwdziala wloknieniu kolagenu, zapewniajac jego elastycznosc i sprezystosc
-SP 94: aby zwiekszyc grubosc wlosow; to polaczenie glukozy i witaminy F, trwale wnika do wnetrza korzenia i ulega przemianie w budulec wlosow, tym samym wzmacniajac jego lodyge. _________________ gg: 3861856
Najlepsze liceum i forum edukacyjne!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosia
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Używałam.Oczywiscie wersje dla kobiet.Bardzo polecam.Widoczne efekty.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarka
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 5:02 pm Temat postu: |
|
|
| Jak działa Aminexil? Bo mi strasznie wypadają włosy i głównie zależy mi na tym aby zatrzymać ten proces. Mój chłopak również szuka czegoś dla siebie, bo zaczyna łysieć biedaczek. Czym tak właściwie różni się wersja dla kobiet od wersji dla mężczyzn? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e_milla
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:56 pm Temat postu: |
|
|
| A czy jest jakaś różnica między Aminexilem dla kobiet i dla mężczyn? No i jakie on ma działanie? Bo trochę o nim słyszałam i zastanawiam się czy nie wypróbować... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 12:22 am Temat postu: |
|
|
| Używałam Aminexilu. Z tego co pamiętam, to chyba różni się zapachem, a składniki pozostają takie same. Te cząsteczki SP94 są jego podstawą. A czy działa? Mi bardzo pomógł. Użwyałam go jakiś czas temu i efekty są do dziś. Włosy przestały mi tak mocno wypadać i są ładniejsze. Ja jestem zadowolona:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarka
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 12:01 am Temat postu: |
|
|
| A nie miałaś żadnych efektów ubocznych? Bo różne środki albo wysuszają skórę, albo znowu na odwrót przetłuszczaja wlosy. No i czy preparat jest tak dobry jak mówią? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Nie miałam żadnych efektów ubocznych, bo Aminexil jest hipoalergiczny, więc jest dla skóry nawet bardzo wrażliwej.
Co do wcześniejszego Twojego pytania czym się różnią, to sprawdziłam sobie, że ten dla kobiet ma dodatkowo witaminę PP i B6.
Ja byłam z niego bardzo zadowolona i w sumie wciąż jestem, bo efekty są do dziś |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarka
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 11:26 pm Temat postu: |
|
|
| Chyba kupię sobie Aminexil, bo czytałam o nim trochę i zasięgnęłam opinii innych ludzi i wszyscy mówili, ze im pomagało...wiec chyba zdecydujemy sie z moim chłopakiem kupić go i zastosowac kurację. Weźmiemy oczywiście obie wersje;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Ci. Znam pare osób, ktore też go używały i przestały im wypadać włosy. Kiedyś próbowałam różnych sposobów: jajka z nafta, przestałam farbować włosy, brałam witaminy i widocznych efektów nie było. A Aminexil bardzo mi podpasował i co naważniejsze zadziałał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarka
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Kupiliśmy Aminexil. Od jutra zaczynamy kurację  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
hehe, powodzonka! Napewno bedziecie zadowoleni:) Spodoba Ci się łatwy sposób uzycia. Często ludziom nie chce się stosować kuracji. A ta jest o tyle prosta, że masz dozownik i kładziesz bezpośrednio na włosy. I co fajne, nie ma się po nim tłustych włosów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarka
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 8:38 pm Temat postu: |
|
|
| Rzeczywiście, sposób zastowoswania jest bardzo wygodny. Narazie zużyłam kilka ampułek i juz włosy są bardziej rozświetlone, jak po bardzo dobrej odżywce:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłam?! Pod koniec napewno bedziesz jeszcze bardziej zadowolona. Ja byłam Kondycja włosów bardzo się po nim poprawia. Co istotne, to stosuj kurację do końca i zgodnie z zaleceniami. Nie zostawiaj ampułek na później, bo Ci się utlenią i będą bezużyteczne. 3mam kciuki [/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dot_i
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 1:48 pm Temat postu: |
|
|
| Oczywiście nie zostawiaj otwartych ampułek na później, żeby Ci się nie utleniły. Trzaba całą zużyć na raz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TomekIFE
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|