kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

VICHY DECROS AMINEXIL SP94-kuracja przeciw wypadaniu wlosów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Estetyka i zdrowie ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
werych
Specjalista

PostWysłany: Sro Lis 16, 2005 6:31 pm    Temat postu: VICHY DECROS AMINEXIL SP94-kuracja przeciw wypadaniu wlosów Odpowiedz z cytatem

Preparat przeznaczony dla wszystkich osob,ktore skarza sie na nadmierne wypadanie wlosow. Zarowno dla mezczyzn, jak i kobiet. Decros aminexil sp94 moze byc stosowany nawet w zaawansowanych stadiach lysienia.DECROS AMINEXIL SP94 hamuje wypadanie wlosow w 77% i zwieksza ich objetosc o 66%.

zdj.

Preparat laczy 2 czasteczki aktywne:

-AMINEXIL: aby skutecznie hamowac wypadanie wlosow; przytwierdza korzezn wlosa w skorze glowy i przeciwdziala wloknieniu kolagenu, zapewniajac jego elastycznosc i sprezystosc

-SP 94: aby zwiekszyc grubosc wlosow; to polaczenie glukozy i witaminy F, trwale wnika do wnetrza korzenia i ulega przemianie w budulec wlosow, tym samym wzmacniajac jego lodyge.

Najlepsze liceum i forum edukacyjne!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG  

gosia

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 11:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Używałam.Oczywiscie wersje dla kobiet.Bardzo polecam.Widoczne efekty. Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

czarka

PostWysłany: Czw Mar 08, 2007 5:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak działa Aminexil? Bo mi strasznie wypadają włosy i głównie zależy mi na tym aby zatrzymać ten proces. Mój chłopak również szuka czegoś dla siebie, bo zaczyna łysieć biedaczek. Czym tak właściwie różni się wersja dla kobiet od wersji dla mężczyzn?
Powrót do góry

e_milla

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 11:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy jest jakaś różnica między Aminexilem dla kobiet i dla mężczyn? No i jakie on ma działanie? Bo trochę o nim słyszałam i zastanawiam się czy nie wypróbować...
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 12:22 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Używałam Aminexilu. Z tego co pamiętam, to chyba różni się zapachem, a składniki pozostają takie same. Te cząsteczki SP94 są jego podstawą. A czy działa? Mi bardzo pomógł. Użwyałam go jakiś czas temu i efekty są do dziś. Włosy przestały mi tak mocno wypadać i są ładniejsze. Ja jestem zadowolona:)
Powrót do góry

czarka

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 12:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nie miałaś żadnych efektów ubocznych? Bo różne środki albo wysuszają skórę, albo znowu na odwrót przetłuszczaja wlosy. No i czy preparat jest tak dobry jak mówią?
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 8:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie miałam żadnych efektów ubocznych, bo Aminexil jest hipoalergiczny, więc jest dla skóry nawet bardzo wrażliwej.

Co do wcześniejszego Twojego pytania czym się różnią, to sprawdziłam sobie, że ten dla kobiet ma dodatkowo witaminę PP i B6.
Ja byłam z niego bardzo zadowolona i w sumie wciąż jestem, bo efekty są do dziśSmile
Powrót do góry

czarka

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 11:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba kupię sobie Aminexil, bo czytałam o nim trochę i zasięgnęłam opinii innych ludzi i wszyscy mówili, ze im pomagało...wiec chyba zdecydujemy sie z moim chłopakiem kupić go i zastosowac kurację. Weźmiemy oczywiście obie wersje;)
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Sob Mar 24, 2007 2:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam Ci. Znam pare osób, ktore też go używały i przestały im wypadać włosy. Kiedyś próbowałam różnych sposobów: jajka z nafta, przestałam farbować włosy, brałam witaminy i widocznych efektów nie było. A Aminexil bardzo mi podpasował i co naważniejsze zadziałałSmile
Powrót do góry

czarka

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 10:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupiliśmy Aminexil. Od jutra zaczynamy kurację Very Happy
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 10:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe, powodzonka! Napewno bedziecie zadowoleni:) Spodoba Ci się łatwy sposób uzycia. Często ludziom nie chce się stosować kuracji. A ta jest o tyle prosta, że masz dozownik i kładziesz bezpośrednio na włosy. I co fajne, nie ma się po nim tłustych włosówSmile
Powrót do góry

czarka

PostWysłany: Sro Mar 28, 2007 8:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście, sposób zastowoswania jest bardzo wygodny. Narazie zużyłam kilka ampułek i juz włosy są bardziej rozświetlone, jak po bardzo dobrej odżywce:)
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 1:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłam?! Wink Pod koniec napewno bedziesz jeszcze bardziej zadowolona. Ja byłam Very Happy Kondycja włosów bardzo się po nim poprawia. Co istotne, to stosuj kurację do końca i zgodnie z zaleceniami. Nie zostawiaj ampułek na później, bo Ci się utlenią i będą bezużyteczne. 3mam kciuki Laughing [/url]
Powrót do góry

dot_i

PostWysłany: Sob Mar 31, 2007 1:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście nie zostawiaj otwartych ampułek na później, żeby Ci się nie utleniły. Trzaba całą zużyć na raz.
Powrót do góry

TomekIFE

PostWysłany: Sob Gru 01, 2007 10:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.vichy.net.pl/p/1097/VICHY-DERCOS-AMINEXIL-SP94-Kuracja-przeciw-wypadaniu-wlosow-dla-kobiet-12-amp.-6-amp..html
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Estetyka i zdrowie ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: