| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
VolF
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 3:28 pm Temat postu: Stabilizacja wagi oraz nieciekawe samopoczucie. |
|
|
Witam ! Otoż, zalozylem nowy temat, poniewaz tamten uwazam za zamkniety. Kupiłem venoma hyperdrive 3.0, sprawa ma się tak, że biore go już 6 dzień i ogólnie samopoczucie było ok przez 3 dni ale potem się coś zmieniło. Gdy raptownie zmieniam pozycje siedzącą na stojącą, to mam taką faze, że aż mnie cofnie do tyłu, raz musiałem się podeprzeć drzwi bo bym się wywalił, ale to było tylko raz w 4 dniu. Biorę po jednej tabletce rano ze sniadaniem oraz przy obiedzie. W treningowe rano ze śniadaniem i 20 minut przed treningiem w odstępie - 6 godzin. Boli mnie głowa, nie aż tak mocno ale boli. CO jest nie tak, jem pięc posiłków, no może 4 dziennie, pije około 4.5 litra wody dziennie. Poce się przy drobnym wysiłku, no ale to już tutaj jest wynik brania venoma. Głodu nie czuje w ogóle, dlatego też czasami poprostu zapominam, że mam cos zjesc bo nie czuje takiej potrzeby, moglbym nic nie jesc cały dzien, tak właśnie likwiduje łaknienie venom
Druga sprawa, jeżeli już osiągne swoją wymarzoną wage, co mam robić żeby ustabilizowac i nie dopuscic do efektu JOJO ? Moze są jakies suple na ta okazje ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Venom to szalony suplement - jest szereg efektów ubocznych a wszystko zależy od posiadanej wersji preparatu a jest ich 5 lub 6 i wszystkie wyglądają tak samo a różnią się tylko proporcjami składników ..
Venom to dobry spalacz i z czasem przyzwyczaimy się do niego;)więc warto go stosować
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Tak czuje, że to dobry spalacz. Przez ten tydzień schudłem 2,5 kg. Co więcej wczoraj rano byłem na badaniach. Kompleksowo, mocz krew wszystko. Mam wszystko w normie. Więc, ten tępy ból głowy może tylko przejsciowy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 4:50 pm Temat postu: |
|
|
to jest prawdopodobnie spowodowane wachaniami w ciśnieniu krwi , więc jeżeli masz nadciśnienie tętnicze to lapiej odstawic(140/90 i wyższe) ,ale jezeli nie to looz..')
Ja jadłem 2x 2cap i cały dzień byłem "dziwny" więc wróciłem do 2razy 1 i było SI:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 5:24 pm Temat postu: |
|
|
| 131\74 - Troszkę podwyzszony Puls - 91 dzisiejszy dzien beztreningowy. Mierzone przed minutą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 5:35 pm Temat postu: |
|
|
jest ok ale zmierz jeszcze rano po wstaniu z łóżka .
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 1:23 am Temat postu: |
|
|
| No to wracam już ci mówię jest godzina 1:15 waże się i mam 85.5, jak sie obudze bedzie 84,7 albo i 85. Dzisiaj miałem taką faze, że jak wstałem z łóżka to nagle ciemnosc widze i lece, zaraz przeszło ale baniak nawala dalej raz słabiej raz mocniej. Dzisiaij wreszcie po badaniach u mojej mamy. Oddalem rano na czczo mocz i krew. Mama mówi, że generalnie wszystko jest w normie, ale coś tam z wątrobą nawijała tym slangiem ich, że czegos tam mam za mało i że cukry nie sa w normie. Na pocieszenie dodała, że przeżyje. Cisnienie też w normie. Kurde problem jest w tym, że nie mam siły zabrać sie za to by cwiczyc boje sie ze cos sobie zrobie, zaslabne. Cos dlugo sie przyzwyczaja organizm od ostatniej soboty do dzisiaj no nic zobaczymy jak bedzie, jak sie obudze. Tylko venom tak hamuje łaknienie, że szok generalnie ja nie musze nci jesc od rana do nocy, co oczywiscie uwazam za głupie i nierozsadne, ale, no wlasnie, jest jedno ale, jak człowiekowi nie chce się jesc to czesto zapomina o tym, że ma coś wszamać. Mam dużo obowiązkow do wykonywania i czasami pochlania mnie to do reszty i nie pamietam o tym jedzeniu. Pociagne na venomie do konca tygodnia jak nic sie nie zmieni odstawie na tydzien i zobaczymy jak bedzie. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:08 am Temat postu: |
|
|
Moze w tym właśnie problem,że zapominasz jeść..Jak sam napisałeś masz za niski poziom cukru i te bóle głowy, zamroczeniae oraz omdlenia mogą być spowodowane przez niski poziom cukru we krwi..Jak to nie minie to zbadaj sobie insuline..
A powiedz, miewasz drgawki rąk i zimne poty?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
| Drgawek nie mam, zimny pot tzn chodzi Ci o o tak zwaną febre znaczy sie trzęse się w ciepłym pomieszczemniu z zimna ? Jeżeli tak to chyba wczoraj wieczorem miałem takie uczucie, właśnie jak pisałem poprzedniego posta. Dopiero wstałem, i zajzalem na strone, moje cisnienie : 122\75, Puls 81, jeszcze nic nie jadłem. Dodam sobie do dziennych posiłków więcej węgli. Ale czy mogę troche uzupełnić dwucukrami ? czy koniecznie muszą to być proste ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 4:08 pm Temat postu: |
|
|
| Nie mogą być proste;) najlepiej jak najbardziej złożone |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VolF
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
| Cukry ja mam 50 a norma to 65, gęsta krew, małe krwinki. To mi dzisiaj wyszło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|