| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Frizzbi

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 7:12 pm Temat postu: Przepuklina vs Pas |
|
|
Witam. Byłem z 2 miechy temu u chirurga bo myślałem że mam przepuklinę, gościu mnie zmacał i powiedział ze nic mi nie jest... ostatnio w piątek robiłem przysiady i przez 3-4 dni czułem w tym miejscu (prawy dolny mięsień brzucha) pewne dziwne uczucie (dyskomfort). Byłem dzisiaj u lekarza 1-szego kontatku i ten również stwierdził ze nic mi nie jest (możliwe ze lekko coś się rozeszło ale przepukliny nie ma). Dodatkowo powiedział mi żebym ćwiczył z pasem. Co o tym sądzicie?? Czy pas mi pomoże "wymigać" się od przepukliny (raczej jestem podatny bo mój brat właśnie się z tym zmaga) czy może tylko pogorszyć sytuację ??? _________________ Trenuje Swoje Muły, Bez Żadnej Piguły |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jackson
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 9:29 pm Temat postu: |
|
|
| Odczasu do czasu odczuwam podobny dyskkomfort i nie ma to nic wspólnego z przepukliną! Ale ćwiczyć z pasem nie zaszkodzi. Jedynie mocne mięśnie brzucha pomogą uniknąć przepukliny. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frizzbi

|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 11:04 pm Temat postu: |
|
|
jak to nie ma nic wspólnego z przepukliną no to z czym??? _________________ Trenuje Swoje Muły, Bez Żadnej Piguły |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jackson
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 5:16 pm Temat postu: |
|
|
| Stwierdzam to odnośnie własnej osoby(to że ja również odczuwam dyskomfort w tym miejscu, Lekarz sportowy stwierdziłu mnie że za ostro trenuje brzuch). Załóżmy że jak ćwiczę nogi(ciężkie przysiady) to nie powinienem w tym dniu ćwiczyć brzucha,a ja to robiłem i z tąd ten dyskomfort! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|