kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Nutrabolics Deca Stack

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kondziu
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 05, 2008 12:30 pm    Temat postu: Nutrabolics Deca Stack Odpowiedz z cytatem

Wszystkiego w życiu trzeba spróbować, więc po skończonym cyklu na NO-Xplode obecnie postawiłem na Deca Stack z Nutrabolics. Jest to „typowy” stack przedtreningowy oparty na dekanianach. Dodaje energii, poprawia ukrwienie mięśni, hamujące katabolizm, wspiera anabolizm, zwiększa wydzielanie hormonów. W swoim składzie zawiera między innymi: Dekanian Kreatyny, Dekanian Argininy, Dekanian Glutaminy, BPOV, K-R-ALA, Wodny Ekstrakt Cynamonu, Tetrahydrofurfuryl Tiaminy, Dekanian L-Tyrozyny, Jabłczan Kofeiny, Kwas 2-Aminoetylosulfonowy (Tauryna), Alfa-Ketoglutaran L-Leucyny, Kwas Metyloguanidynooctowy.
Porcja to 25g, smak: pomarańczowy.
Standardowa procedura - mieszanie. Miesza i rozpuszcza się doskonale i dla mnie doskonale smakuje jak na takie wynalazki. Leciutka pianka też nie jest kłopotem. Porcja połknęta i czas na trening. Zdecydowanie odczuwalne pobudzenie, zdecydowanie odczuwalna koncentracja, zdecydowana pompa po pierwszych ćwiczeniach, nawet zaczęło okablowanie się pokazywać na rękach (żyły). Jednym słowem bomba. Zdecydowanie lepszy kop niż na NO-Xplode. Przypominał, że to jest tylko i wyłącznie ocena subiektywna. Zrobiłem już kilka treningów na Deca Stack i dla mnie to jak na razie traf w 10. Super energia, pobudzenia, koncentracja, okablowanie, pompa na maxa, brak kłopotów żołądkowych i ze spaniem. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, że jest nawet odczuwalny umiarkowany wzrost siły z treningu na trening. POLECAM zdecydowanie jako produkt naprawdę godny uwagi!!

Szkoda tylko, że wielki brat z BodyZone:) nie chce nas uraczyć jakimiś próbkami suplementów i odżywek dla sporządzania przedmiotowych testów, bo niestety wszystkich nie da się spróbować, ze względu na ich ceny. Takie życie beduina, jak to niektórzy mówią.

Chciałbym mieć okazję sprawdzić na sobie działanie np.: VPX SPORTS NO-Shotgun V3, KAIZEN NUTRITION NO-Xtreme, NUTRABOLICS NOZ IV, KAIZEN NUTRITION Xtreme Stack … i wiele innych:)

Pozdrawiam

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Pią Gru 05, 2008 7:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja niestety nie miałem tak dobrego doświadczenia z deca stackiem .. Tak jak kolega pisał wyżej - na mnie zadziałało zupełnie inaczej

Pierwsze uczucie takiego przytłoczenia, ucisk w głowie , wariujące tętno , mdliło mnie i odbijało się cały trening a smak(mialem orange i fruit) to prawdziwe wyzwanie..

Tak jak to Kondziu zaznaczył , jest to kwestia organizmu..Dla mnie odpada ten produkt..

A co do probek to uwierz mi ,że sam bym chciał..Sępy z przedstawicieli,nic nie dostajemy a jak już to jakiś baton prawie urodzinowy..maskara dlatego probek niestety nie ma..:(Może to się zmieni ,czeba z nimi porozmawiac
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Metys
Kapitan

PostWysłany: Pią Gru 05, 2008 11:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Deca nie jadłem ale jeśli chodzi o ester stacka to porobił mnie konkretnie, pompa i pobudzenie na najwyższym poziomie (to samo robił shock lecz przy prawie 2,5 porcji) ale jeśli chodzi o smak ester stacka to jest bezcenny, ryja na wszystkie możliwe strony wykrzywiało.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:) Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: