kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

MuscleTech naNO Vapor

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kondziu
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 1:52 pm    Temat postu: MuscleTech naNO Vapor Odpowiedz z cytatem

Coś w tym dziale pustawo, chciałem więc napisać słów kilka o teście niesponsorowanym, jaki przeprowadziłem mając jedną próbkę 72gr (sampla) produktu MuscleTech naNO Vapor (dostałem przy jakimś zamówieniu).
Do rzeczy więc ... jest piątek, popołudnie, godz. gdzieś 17:30.
Wsypałem do szejka, zalałem wodą, zamieszałem i wypiłem.
Nawet dobrze weszło i smak całkiem przyzwoity.
Po kilku minutach zrobiło mi się dosyć gorąco, ale idąc na trening na 18:00 jakoś prędko minęło.
W szatni przebierając się w "odzież roboczą" przeszedł mnie dreszczyk zimna. Owszem wyczytałem, że podkręca metabolizm, zwiększa ciepłotę ciała, podkręca procesy fizjologiczne itd.
Ale to zimno ciągle mnie trzymało, owszem czułem się pobudzony, trenowało mi się całkiem nieźle, ale ciągle ten chłód, czułem się jakbym miał gorączkę dosłownie i zaczęło mnie to złościć. Myślałem że niebawem minie, ale lipa. Utrzymywał się taki stan przez cały trening.
Po powrocie do domu zjadłem posiłek i dalej mnie trzymało.
Gdzieś o godz. 23:00 położyłem się spać ... a raczej leżeć, bo do godz. 8:00 rano nie zmrużyłem oka i w końcu się podniosłem bo miałem dość.
Taki stan (nazwałem to gorączką) utrzymywał się prawie do godz. 17:00.
Myślałem, że zwariuje, miałem dość. Być może tylko na mnie tak zadziałał naNO Vapor, być może przy następnej dawce byłaby już inna reakcja organizmu, nie wiem. W każdym razie, gdybym wydał ponad 200 zł za całą puchę, to nieźle bym się wkopał.
Nie zaprzeczam, że produkt można wypróbować na sobie. Być może na Was zadziała całkiem pozytywnie.
Ja cieszę się, że mogłem go wypróbować ... i że są sample, bo całej puchy bym chyba nie zjadł. Nie chciałbym nie spać całego miesiąca.
Pozdro.

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WITAJ!

To prawda,ze początkowo Nano daje takiego kopa..Jestes juz 6 osoba, od której słysze,że jak po 18 nano wrzucili to potrafili cała noc nie spac..Nie wątpie,że z czasem organizm zacznie łagodniej znosić ten produkt, ale z początku jest Masakra..Ja nie zjadłem, ale niedługo spróbuje;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Rodzyn

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 3:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to dosyc ciekawe. W sumie to chyba wsyzstkie te najnowsze stacki sa jakies przestrzelone...

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 4:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałem Xtreme Stacka z kaizena(te pierwsze seriee o kiepskim smaku) i powiem ,że takiej "sieki" w głowie to nie czułem chyba nigdy...coś tam było i ludzie się zaczeli dopytywać i sunąc opinie,że to nie możliwe żeby tak działały te substancje i nie wiadomo dlaczego ale najprawdopodobniej kaizen zmienił skład.. inny (słodszy) smak i podobno już tak nie "klepie"..czyżby się wystraszyli??Wink
Powrót do góry

michallo

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:20 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Weź Tomek opisz na czym w ogóle ta "bania" polegała, bo ciekawy jestem. i opisz co się z Tobą konkretnie działo. pzdr

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 2:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Bania" nazwalem tak stan totalnego rozkojarzenia oraz pobudzenia na poziomie problemów z uspokojeniem tetna i oddechu pomiedzy seriamii
Powrót do góry

Kondziu
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 8:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie sam słyszałem kilka dosyć pozytywnych opinii na temat tego staka z Kaizena. Co prawda nazwa firmy zobowiązuje i być może pomyślę o nim przy następnym cyklu.

Przemo1

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 6:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Ja z takim zapytaniem nano vapor jest suplem przed treningowym, na opakowaniu pisze żeby brać 1 porcje przed treningiem a w opakowaniu jest 40 porcji.Robie 3 treningi tygodniowo to 1 puche musiałbym jeść przez 13 tygodni.Jak mam go jeść i z czym najlepiej by było go połączyć? góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam
Powrót do góry

Metys
Kapitan

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 12:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Połącz go z jakąś pojedyńczą formą kreatyny (monohydrat, jabłczan, orotan) vapora bierz tylko w dni treningowe przed treningiem (możesz zwiększyć później dawke do dwóch miarek) a pojedyńczą formę kreatyny (od 5 - 10 gram) bierz rano.

pozdrawiam

Kondziu
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 12:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak ja powiedział Metys. Ale możesz też pomyśleć o BCAA i Glutaminie, w dawkach podzielonych na pory dnia. Vapor ma w sobie w zasadzie już wszystko. Trzeba tylko zabezpieczyć mięśnie w porze regeneracji i wzrostu.

Przemo1

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 1:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wielkie dzięki

Pozdrawiam
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:) Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: