kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

HUMOR WALENTYNKOWY

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Relax
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelonka
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 05, 2006 6:44 pm    Temat postu: HUMOR WALENTYNKOWY Odpowiedz z cytatem

Gdy nowożeńcy uśmiechają się do siebie, to wszyscy wiedzą dlaczego. Ale, gdy śmieje się para z dziesięcioletnim stażem, to wszyscy się dziwią dlaczego.

Znudzony mąż pyta żony:
- Kochanie, dlaczego nosisz obrączkę na niewłaściwym palcu?
- Ponieważ wyszłam za niewłaściwego mężczyznę.

Małżeństwo jest bardzo frustrujące. W ciągu pierwszego roku małżeństwa, mąż mówi, a żona słucha. W drugim roku, żona mówi, a mąż słucha. W trzecim roku, oboje mówią, zaś sąsiedzi słuchają.

Jeśli mąż otwiera drzwi swojego samochodu żonie, to możesz być pewien, że albo samochód jest nowy, albo żona.

Pewien mąż postanowił udowodnić żonie, że kobiety mówią więcej od mężczyzn. Dlatego pewnego dnia pokazał jej wyniki badań, które wykazywały, że mężczyźni w ciągu dnia wypowiadają średnio 15 000 słów, zaś kobiety 30 000. Na to żona po chwili namysłu:
-A nie przyszło ci do głowy, że kobiety używają dwa razy więcej słów niż mężczyźni dlatego, że muszą im wszystko powtarzać dwa razy?
Na to zdziwiony mąż:
- Możesz to powtórzyć?

Moja żona jest aniołem – zwierza się młody człowiek swojemu przyjacielowi.
- Masz szczęście. Moja nadal żyje.

Pewien młody małżonek postanowił nie zgłaszać kradzieży karty kredytowej, po tym jak się dowiedział, że złodziej wydał mniej pieniędzy niż jego żona.

ewelonka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Relax Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: