| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Anabolic halo 1 porcja to ile gram? I jaka gramatura opakowania? _________________ Go hard or Go home... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 12:56 pm Temat postu: |
|
|
| Gramatura- 1,09kg a porcja MA 27g z czego 19 to węgle;/ haha no ale ciekawy jestem produktu;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 1:03 pm Temat postu: |
|
|
Jakbyś miał chwile czasu to wklej skład tego cuda.
pozdrawiam _________________ Go hard or Go home... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 12:38 pm Temat postu: |
|
|
SRODA
Nogi
Przysiady na Hack-maszynie 4x 12,12,10,8 80,100,100,100kg
Wyciskanie na maszynie w leżenu (nogi w góre;) 4x 15,15,12,10 130,160,190,200kg
Wyprosty nóg w siadzie 5x 12,12,10,10,8
Zgięcia nóg w leżeniu 5x 12,12,10,10,8
lydki
Wspięcia na pale w siadzie 5x 12 60kg
Wspięcia na palce w staniu 5x 12 110kg
Dzisiaj bez aerobów - po nogach nie robie nigdy;)
Co moge powiedzieć o Anabolic Halo...W zasadzie nic:/ smak na początku wyśmienity(fruit punch) już zaczyna brzydnąc a efekty?? mam wrażenie jakbym zrobił się troszke twardszy,ale to chyba bardziej efekt modyfikacji diety ,ale kto wie..
Od jutra wchodze na nowy plan treningowy i nie bede go rozpisywał całego ponieważ za dużo pisania;) powiem tyle ,że ów plan przwidziany jest na okres okolo 8tyg i na każdym treningu zastosowana jest inna technika treningowa ,więc będe pisał go na bierząco..M
Moje przerwy w pisaniu już powolu ulegną zmianie- szkola się kończy,więc będzie więcej czasu na forum;)
siła troszke do przodu , wygląt też, więc powoli powoli działamy;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 11:38 am Temat postu: |
|
|
CZWARTEK
Dzisiaj była przerwa ze względu na kiepskie samopoczucie i ogólne przesilenie sesja i pracą..W pracy gonią , w szkole terminy też a tu zjeść trzeba , wyprać , wyprasować , posprzątać jeść przygotować...Kurna mogłaby doba mieć 36h..a pewnie i tak by brakło..
Cóż dieta 3mana i suple też - powoli zmniejszam węgle bo od czerwca - tłuszczówka:D
PIĄTEK
Dzisiaj miałem zrobić trening przed pracą ,ale nie udało mi się wstać :/ a po pracy wsiadam w auto i jade do rodzinnego domu- do żywca więc trening dopiero w sobote- przynajmniej odpoczne troche;)
SOBOTA
HAHA!!Wyspany, wypoczęty i najedzony domowym śniadankiem:D
BARKI
Wyciskanie sztangi zza karku 6-8 powtórzeń - 10s przerwy ściągnięcie ciężaru i dalej do załamania mięśniowego, 10s przerwy- ściągnięcie kolejne ciężaru i powtórka do załamania mięśniowego.. i tak 3serie:)
Unoszenie sztangielki bokiem 4s 12,12,10,8 7,9,12,15kg
Unoszenie sztangi wzdłuż tułowia 4s 12,10,8,6 30,40,45,50kg
Unoszenie linki wyciągu dolnego w opadzie tułowia 4s 12 6kg
Czworoboczne
Unoszenie barków z sztangielkami (broda do klatki) 3s po 12 -33kg
Trening mega udany- pompa ogromna ,widać 2dni przerwy czasami dobrze wpływa na późniejsze bodźce;P
NIEDZIELA 1-czerwiec
Ha składam wam życzenia;P
Dzisiaj przerwa - jedzonko tłuste , 0 węgli MMMMMMM ach ta KARKÓWA na smaczyku:D poprostu Mniam:)
PONIEDZIAŁEK 2/06
PLECY
Podciąganie na drążku w super serii ze ściąganiem drążka w uchwycie naturalnym do klatki 4s 10/10 8/10 6/10 4/ 8
Podciąganie sztangi do brzucha (podchwyt) - 4s 12,10,10,8 80,90,100,110Kg
Przyciąganie na maszynie w siadzie - łokcie na wysokości barków 4s 12,10,10,8
Martwy Ciąg na lekko ugiętych nogach - 4s 12,12,10,8 60,80,100,120kg
Aero godzinka 140 tętno.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Cholera, ale mam lipe z czase, ostatnio -sesja,która w dodatku nie idzie za dobrze , praca - akurat przemeblowanie w pracy mamy i jazzda na calego ostatnie 3dni ,ale przynajmniej treningi robie regularnie..;)troche jak zwykle zaległości ,ale zaczne od dnia wczorajszego:
ŚRODA
Nogi
1)Zgięcia nóg w leżeniu (progresja) 5x 15,12,12,10,10 (?kg sztabki;)
2)Zgięcia nóg w staniu jednonóż ( 8/8/8 regresja) 8ruchów i ściągam ciężar aby zrobić następne 8 ruchów i tak 3razy 3 seriee
3)Martwy ciąg na prostych nogach 3x 12 90kg(stały ciężar)
4)Przysiady (progresja) 4x 15,12,8,8 80,100,120,120kg
Łydki
1) wspięcia na palce w staniu 5x 15,12,10,10,8 80,100,120,120,130kg
2) wspięcia na palce w siadzie 4x 12,8,8,12 40,60,60,40 kg
Dzisiaj bez Aerobów - w dzień z nogami nie robie, ale wogóle zmieniłem pore i teraz staram się aeroby robić rano przed pracą ale po śniadaniu..Aero robie 6dni w tygodniu ,więc nawet w dzień bez treningu siłowego bierznia lub rowerek jest;)
Dieta- obecnie tłuszczówka i głównie bazuje na tłuszczach zwierzęcych -jaja, karkówka i dojadam orzechami ..po 5 dni ładowanie węglami 600-800g zależy jak apetyt pozwoli;) i kolejne 4dni zero węgli -jedynie warzywa (pomidor , brokuł i orzechy)..
Jak narazie zgubiłem tylko 2kg ale jakość się poprawia - wstawie fotki w następnym poście z przed 2 tygodni i aktualne
Suple
Anabolic halo musiałem odstawic ponieważ ma 19g węgli w porcji %-)) a nie jadam wogóle .W dzień ladowania po treningu wcinam Anabolic Window firmy Nutrabolics -smak jabłkowy i jest Pyszniutki:D , isolite, night protein , Animal Pak , dodatkowo cynk i minerały , Glutamina i BCAA to standard oczywiście no i gwiazda wieczoru spalacz VENOM hyperdrive 3.0 wersja 500mg i 200mkofeiny - OPINIA???kurczak zamulacz jak ja piernicze , jak siedze w pracy to mam dziwne fazy i zestresowany jestem ,ale za to na treningu mam POWER , nie do zajechania jestem- poce się zajebiście mocno i oddech przyspieszony ale wytrzymałość jest ..na początku dawka 2x 1 ,później 2x2 cap ale po 7dniach wróciłem na 2x1 - nie ryje tak głowy a pali dobrze..No i w pierwszym tygodniu odczuwalny spadek libido;/ ale wróciło do normy- cos dziwnego tam sypią;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 2:57 pm Temat postu: |
|
|
A jednak tniesz już konkretnie widze, że zdecydowałeś się jednak na venoma.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 4:18 pm Temat postu: |
|
|
| chce troche jakosc poprawic ale nie tracic duzo wagi dlatego kalorie trzymam wysoko ale z tluszczu i białka;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fawkes Znawca
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
tez szamie venoma i tez jakos dziwnie sie czuje,skladniki zawarte w nim chamują mi apetyt konkretnie
2x1 jest ok _________________
nie ma to tamto, ja mam to, gram w to, bierz to, kręć to, pal to... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Siemanko !
Zamykam swoj test z powodu braku czasu na aktywne prowadzenie działalności w internecie z zakresu testowania odżywek i doradzania
Opinia o środkach??
--Anabolic Halo- lipa totalna
--Venom - świetny spalacz ,najlepszy jaki jadłem
--Bcaa treca- jak to aminokwasy ,działaja ale smak jest ciągnący wnętrznościami
--Glutamina extrem- świetna- polecam
--X-treme Stac kaizena- Mega wypas , najlepszy stack dodający energi .lepszy niz nanovapor
--Nitrobolon 2 - fajnie pompuje,ale zero energii
--DECA stack Nutrabolics -- dobry smak(pomarańcz) i odczuwalne dzaiałąnie zarówno energetyzujące jak i pompujące
--nitroprogen - smak tragiczny jak na odzywke za ta cene
--isolite --jedynie arbuzowy do przejscia no i lesny jeszcze ujdzie a cynamon z jabłkiem to katastrofa
--M stack Animala - dobry,polecam wzrost siły i energi odczuwalny oraz fajne pobudzenie
--Stack 2 - nic nie odczulem
--Testro grow 2hp- mocno podniesione libido,więc działa jak trzeba
--peptyd glutaminy --przykleja się w ustach ja mąka ale wierze,że działa
To chyba na tyle
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:09 pm Temat postu: |
|
|
ZGadzam sie z nitroprogenem. Juz wiecej nie kupie bo smakiem juz chce mi sie rzygac. Lipa totalna. Bardzo fajnie ze zamiesniles tkaie opinie, bedzie wiadomo czego unikac:) _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich:)
Nie myślcie,że się obijam;) zasuwam z treningami dalej tylko w tym tyg zaplanowana tygodniowa przerwa na regeneracje i myślę,że już od przyszłego tygodnia chociaż tutaj będę mógł zdawać relacje z treningów mimo,że supli jako takich obecnie nie mam, tylko aminki i diete 3mam ,ale forma cały czas do przodu;)
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
No to super..ja równiezs zafundowlaem sobie etraz tygodniuową (anaboliczną ) przerwe:) Masy zycze:P _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Widze że nie śpisz Tomku trening musi być
Ja przez ostatnie 2 tygodnie na nic nie mam czasu, nawet na forum sporadycznie zaglądam nie mówiąc już o treningach i trzymaniu diety :/ A zmieni się to niestety dopiero za miesiąc. Prawdopodobnie wystartuje z jakimś testem (dziennikiem treningowym, gdyż produkty bede testował raczej znane i już sprawdzone).
|
| Powrót do góry |
|
 |
jackson
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 7:55 pm Temat postu: |
|
|
| Chciałbym dodać swoje pięć groszy odnośnie testu supli Tomka Szweda,każdy znas jest inny! dla mnie np:Testo Grow 2hp brak jakiego kolwiek działania zazanczam (na mnie) Anabolic Halo dobre,z glutaminą extrem zgadzam się z opińniom Tomka, ihyba co do reszty też. Polecić mogę T-BOMB2-MHP,STENANDIOL 3.0-GermanAmericanTechnologies,a teraz mam zamia spróbować ARIMATEST.Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|