kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Powrot do formy z firma trec i nietylko;)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Metys
Kapitan

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 12:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anabolic halo 1 porcja to ile gram? I jaka gramatura opakowania?

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 12:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gramatura- 1,09kg a porcja MA 27g z czego 19 to węgle;/ haha no ale ciekawy jestem produktu;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Metys
Kapitan

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 1:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakbyś miał chwile czasu to wklej skład tego cuda.

pozdrawiam

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Czw Maj 29, 2008 12:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SRODA

Nogi

Przysiady na Hack-maszynie 4x 12,12,10,8 80,100,100,100kg
Wyciskanie na maszynie w leżenu (nogi w góre;) 4x 15,15,12,10 130,160,190,200kg
Wyprosty nóg w siadzie 5x 12,12,10,10,8
Zgięcia nóg w leżeniu 5x 12,12,10,10,8

lydki

Wspięcia na pale w siadzie 5x 12 60kg
Wspięcia na palce w staniu 5x 12 110kg

Dzisiaj bez aerobów - po nogach nie robie nigdy;)

Co moge powiedzieć o Anabolic Halo...W zasadzie nic:/ smak na początku wyśmienity(fruit punch) już zaczyna brzydnąc a efekty?? mam wrażenie jakbym zrobił się troszke twardszy,ale to chyba bardziej efekt modyfikacji diety ,ale kto wie..

Od jutra wchodze na nowy plan treningowy i nie bede go rozpisywał całego ponieważ za dużo pisania;) powiem tyle ,że ów plan przwidziany jest na okres okolo 8tyg i na każdym treningu zastosowana jest inna technika treningowa ,więc będe pisał go na bierząco..M
Moje przerwy w pisaniu już powolu ulegną zmianie- szkola się kończy,więc będzie więcej czasu na forum;)

siła troszke do przodu , wygląt też, więc powoli powoli działamy;)
Powrót do góry

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 11:38 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CZWARTEK

Dzisiaj była przerwa ze względu na kiepskie samopoczucie i ogólne przesilenie sesja i pracą..W pracy gonią , w szkole terminy też a tu zjeść trzeba , wyprać , wyprasować , posprzątać jeść przygotować...Kurna mogłaby doba mieć 36h..a pewnie i tak by brakło..

Cóż dieta 3mana i suple też - powoli zmniejszam węgle bo od czerwca - tłuszczówka:D

PIĄTEK

Dzisiaj miałem zrobić trening przed pracą ,ale nie udało mi się wstać :/ a po pracy wsiadam w auto i jade do rodzinnego domu- do żywca Very Happy więc trening dopiero w sobote- przynajmniej odpoczne troche;)

SOBOTA

HAHA!!Wyspany, wypoczęty i najedzony domowym śniadankiem:D

BARKI

Wyciskanie sztangi zza karku 6-8 powtórzeń - 10s przerwy ściągnięcie ciężaru i dalej do załamania mięśniowego, 10s przerwy- ściągnięcie kolejne ciężaru i powtórka do załamania mięśniowego.. i tak 3serie:)

Unoszenie sztangielki bokiem 4s 12,12,10,8 7,9,12,15kg
Unoszenie sztangi wzdłuż tułowia 4s 12,10,8,6 30,40,45,50kg
Unoszenie linki wyciągu dolnego w opadzie tułowia 4s 12 6kg

Czworoboczne

Unoszenie barków z sztangielkami (broda do klatki) 3s po 12 -33kg

Trening mega udany- pompa ogromna ,widać 2dni przerwy czasami dobrze wpływa na późniejsze bodźce;P

NIEDZIELA 1-czerwiec

Ha składam wam życzenia;P

Dzisiaj przerwa - jedzonko tłuste , 0 węgli MMMMMMM ach ta KARKÓWA na smaczyku:D poprostu Mniam:)

PONIEDZIAŁEK 2/06

PLECY

Podciąganie na drążku w super serii ze ściąganiem drążka w uchwycie naturalnym do klatki 4s 10/10 8/10 6/10 4/ 8
Podciąganie sztangi do brzucha (podchwyt) - 4s 12,10,10,8 80,90,100,110Kg
Przyciąganie na maszynie w siadzie - łokcie na wysokości barków 4s 12,10,10,8
Martwy Ciąg na lekko ugiętych nogach - 4s 12,12,10,8 60,80,100,120kg

Aero godzinka 140 tętno..
Powrót do góry

Gość

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cholera, ale mam lipe z czase, ostatnio -sesja,która w dodatku nie idzie za dobrze , praca - akurat przemeblowanie w pracy mamy i jazzda na calego ostatnie 3dni ,ale przynajmniej treningi robie regularnie..;)troche jak zwykle zaległości ,ale zaczne od dnia wczorajszego:

ŚRODA

Nogi

1)Zgięcia nóg w leżeniu (progresja) 5x 15,12,12,10,10 (?kg sztabki;)

2)Zgięcia nóg w staniu jednonóż ( 8/8/8 regresja) 8ruchów i ściągam ciężar aby zrobić następne 8 ruchów i tak 3razy 3 seriee

3)Martwy ciąg na prostych nogach 3x 12 90kg(stały ciężar)

4)Przysiady (progresja) 4x 15,12,8,8 80,100,120,120kg

Łydki

1) wspięcia na palce w staniu 5x 15,12,10,10,8 80,100,120,120,130kg
2) wspięcia na palce w siadzie 4x 12,8,8,12 40,60,60,40 kg

Dzisiaj bez Aerobów - w dzień z nogami nie robie, ale wogóle zmieniłem pore i teraz staram się aeroby robić rano przed pracą ale po śniadaniu..Aero robie 6dni w tygodniu ,więc nawet w dzień bez treningu siłowego bierznia lub rowerek jest;)

Dieta- obecnie tłuszczówka i głównie bazuje na tłuszczach zwierzęcych -jaja, karkówka i dojadam orzechami ..po 5 dni ładowanie węglami 600-800g zależy jak apetyt pozwoli;) i kolejne 4dni zero węgli -jedynie warzywa (pomidor , brokuł i orzechy)..

Jak narazie zgubiłem tylko 2kg ale jakość się poprawia - wstawie fotki w następnym poście z przed 2 tygodni i aktualne

Suple
Anabolic halo musiałem odstawic ponieważ ma 19g węgli w porcji %-)) a nie jadam wogóle .W dzień ladowania po treningu wcinam Anabolic Window firmy Nutrabolics -smak jabłkowy i jest Pyszniutki:D , isolite, night protein , Animal Pak , dodatkowo cynk i minerały , Glutamina i BCAA to standard oczywiście no i gwiazda wieczoru spalacz VENOM hyperdrive 3.0 wersja 500mg i 200mkofeiny - OPINIA???kurczak zamulacz jak ja piernicze , jak siedze w pracy to mam dziwne fazy i zestresowany jestem ,ale za to na treningu mam POWER , nie do zajechania jestem- poce się zajebiście mocno i oddech przyspieszony ale wytrzymałość jest ..na początku dawka 2x 1 ,później 2x2 cap ale po 7dniach wróciłem na 2x1 - nie ryje tak głowy a pali dobrze..No i w pierwszym tygodniu odczuwalny spadek libido;/ ale wróciło do normy- cos dziwnego tam sypią;/
Powrót do góry

Metys
Kapitan

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 2:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jednak tniesz już konkretnie Smile widze, że zdecydowałeś się jednak na venoma.

pozdrawiam

Gość

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 4:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chce troche jakosc poprawic ale nie tracic duzo wagi dlatego kalorie trzymam wysoko ale z tluszczu i białka;)
Powrót do góry

Fawkes
Znawca

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 10:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez szamie venoma i tez jakos dziwnie sie czuje,skladniki zawarte w nim chamują mi apetyt konkretnie
2x1 jest ok

nie ma to tamto, ja mam to, gram w to, bierz to, kręć to, pal to...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 5:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemanko !

Zamykam swoj test z powodu braku czasu na aktywne prowadzenie działalności w internecie z zakresu testowania odżywek i doradzania

Opinia o środkach??

--Anabolic Halo- lipa totalna
--Venom - świetny spalacz ,najlepszy jaki jadłem
--Bcaa treca- jak to aminokwasy ,działaja ale smak jest ciągnący wnętrznościami
--Glutamina extrem- świetna- polecam
--X-treme Stac kaizena- Mega wypas , najlepszy stack dodający energi .lepszy niz nanovapor
--Nitrobolon 2 - fajnie pompuje,ale zero energii
--DECA stack Nutrabolics -- dobry smak(pomarańcz) i odczuwalne dzaiałąnie zarówno energetyzujące jak i pompujące
--nitroprogen - smak tragiczny jak na odzywke za ta cene
--isolite --jedynie arbuzowy do przejscia no i lesny jeszcze ujdzie a cynamon z jabłkiem to katastrofa
--M stack Animala - dobry,polecam wzrost siły i energi odczuwalny oraz fajne pobudzenie
--Stack 2 - nic nie odczulem
--Testro grow 2hp- mocno podniesione libido,więc działa jak trzeba
--peptyd glutaminy --przykleja się w ustach ja mąka ale wierze,że działaWink

To chyba na tyle

pozdrawiam
Powrót do góry

Preses
Bywalec

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ZGadzam sie z nitroprogenem. Juz wiecej nie kupie bo smakiem juz chce mi sie rzygac. Lipa totalna. Bardzo fajnie ze zamiesniles tkaie opinie, bedzie wiadomo czego unikac:)

tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 10:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich:)

Nie myślcie,że się obijam;) zasuwam z treningami dalej tylko w tym tyg zaplanowana tygodniowa przerwa na regeneracje i myślę,że już od przyszłego tygodnia chociaż tutaj będę mógł zdawać relacje z treningów mimo,że supli jako takich obecnie nie mam, tylko aminki i diete 3mam ,ale forma cały czas do przodu;)

Pozdrawiam
Powrót do góry

Preses
Bywalec

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 5:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to super..ja równiezs zafundowlaem sobie etraz tygodniuową (anabolicznąRazz) przerwe:)Razz Masy zycze:PSmile

Metys
Kapitan

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 7:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widze że nie śpisz Tomku Smile trening musi być Smile

Ja przez ostatnie 2 tygodnie na nic nie mam czasu, nawet na forum sporadycznie zaglądam nie mówiąc już o treningach i trzymaniu diety :/ A zmieni się to niestety dopiero za miesiąc. Prawdopodobnie wystartuje z jakimś testem (dziennikiem treningowym, gdyż produkty bede testował raczej znane i już sprawdzone).

pozdrawiam

jackson

PostWysłany: Sro Wrz 10, 2008 7:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym dodać swoje pięć groszy odnośnie testu supli Tomka Szweda,każdy znas jest inny! dla mnie np:Testo Grow 2hp brak jakiego kolwiek działania zazanczam (na mnie) Anabolic Halo dobre,z glutaminą extrem zgadzam się z opińniom Tomka, ihyba co do reszty też. Polecić mogę T-BOMB2-MHP,STENANDIOL 3.0-GermanAmericanTechnologies,a teraz mam zamia spróbować ARIMATEST.Pozdrawiam
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Nasze testy suplementów:) Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4
Skocz do: