| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
patrysia2001
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 7:51 am Temat postu: RATUNKU!! |
|
|
Witam. Jestem na siebie zla:/:/;/ Od zeszłego czwartku polegam i zaczełam jeść same świnstwa-pizze,słodycze.. ( A juz bylo tak dobrze-schudlam wcześniej 5kg..a teraz przez to przytylam 2kg:( Musze sie na nowo zmobilizować,ale jakoś mi tak ciężko. Zalezy mi szczegolnie na moim wyjezdzie,chce troszke schudnać do stroju kąpielowego.. Mam na to 1,5tyg.A tak wogóle to teraz jestem zlamana i zal mi du*e ściasnął że już byłam na dobrej drodze.Chce od dzisiaj za siebie znowu sie wziąść.Chce chodzić codziennie na basen i rano biegac po 30 min lub 1h rowerkiem pojezdzić. CO o tym sądzicie? Mysliscie ze wrócę do poprzedniej wagi? I wczesniej tez zazywalam fat burnera. przez te słabsze dni brałam po 1 tabl a normalnie trzeba 3.. Czy jak teraz wroce do normalnego zazywania to bedzie dobrze? _________________
) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 12:58 am Temat postu: |
|
|
widocznie potrzebujesz kogos kto da Ci klapsa ja tez byl bym na siebie wsciekly
czyli chcesz schudnac 2kg w 1,5 tygodnia - nie widze problemu, choc waga to nie wszystko!! licza sie wymiary - ogolny wyglad sylwetki
masz dobre zamiary, powinno byc ok, ale do cholerki nie objadaj sie smieciami!! dopada glod - wtedy rzucamy sie na rozne dziadostwa, bo organizmowi brakuje wielu rzeczy - a to jest kwestia zlego odzywiania - a przeciez mamy na forum bogaty w informacje dzial odzywianie , no i odchudzanie itp, wystarczy chyba tylko troche samozaparcia?
bierz tego fatburnera normalnie i jazda
ja tez bym chcial super sylwetke, nowego mercedesa i wille - ale z nieba to nie spadnie - trzeba zapracowac na wszystko  _________________ Isofaster Najlepszy Izotonik
Thermal Pro Evolution
MUSISZ WZIĄĆ BOMBĘ!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
werych Specjalista

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 3:48 pm Temat postu: |
|
|
mobilizacja?
wez kolorowa gazete i zoabacz jak wygladaja piekne kobiety
potem popatrz na siebie
sorrki, ze tak ostro ale jak mnie ciagnie do slodyczy czy tez nie mam ochoty na trening patrz w lustro a pozniej np na logo bodyzone hehe
DB _________________ gg: 3861856
Najlepsze liceum i forum edukacyjne!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Heh....najlepiej popatrz w necie na to jak wygladaja woplasnie ladne panie tka jak Werych pisał, potem wytykaj sobie przed lustrem swoje niedociagniecia i CI przejdzie. jak nie pomaga zjedz z 2 kostki czkeolady i potem je spal:) _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 2:44 pm Temat postu: |
|
|
DOkłądnie tak jakj pako pisze......Ja mam kilka batonow i super zalatwia sprawe. A tak offtop...truskawkowy booster treca jest niesmaowicie smaczny....Zakochałem sie w tym smaku:) Pzdr _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 3:26 pm Temat postu: |
|
|
super jest, szkoda ze takie ceny maja te batony, wciagac je non stop troche sie nie kalkuluje niestety
powinny miec cene porwnywalne z marsami, snikersami i innymi shitami moze jaka dotacja z rzadu LOL juz to widze _________________ Isofaster Najlepszy Izotonik
Thermal Pro Evolution
MUSISZ WZIĄĆ BOMBĘ!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 3:29 pm Temat postu: |
|
|
HEh no tka ale troche Offtop. ALe maskara, BOOSTER Truskawkowy moj idol, duzo bym dla za niego:P Wlasnie go bed ejadł;p Niedziela= lajt i odstepstwa od doety:) Pzdr. _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|