kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Prośba

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ania0208

PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 4:39 pm    Temat postu: Prośba Odpowiedz z cytatem

Witam, proszę o pomoc w dobraniu spalacza tłuszczu. Mam 31 lat, 176 cm wzrostu i 94 kg wagi, siedzący tryb pracy a co za tym idzie mało ruchu i apetyt nie tylko na słodycze. Odchudziłam się do 78 kg biorąc preparat lida, który miał w składzie efedrynę, ale późne kolacyjki zrobil swoje stąd obecna waga. Bardzo proszę o dobranie spalacza, który pozwoliłby mi zrzucić nadwagę. Pozdawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Metys
Kapitan

PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 4:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim ułóż odpowiednio zbilansowaną dietę na ujemnym bilansie energetycznym.

Po drugie trening. Siłownia + aeroby, spacery. Jak najwięcej ruchu.

jeśli chodzi o spalacze to możesz kupić po prostu thermo speed extreme z olimpa, gdyż kluczem do sukcesu jest odpowiednia dieta.

Gdy już ją ułożysz wklej tutaj do oceny.

pozdrawiam

Fawkes
Znawca

PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 7:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w spalaniu tluszczu ,najlepiej ci zrobi wysilek tlenowy o małej i sredniej intensywnosci i odpowiednia micha

nie ma to tamto, ja mam to, gram w to, bierz to, kręć to, pal to...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: