| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
roxus
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 10:05 pm Temat postu: brzuch |
|
|
| Mam 16 lat, waze 72 kg i od niemal roku codziennie robie 100 brzuchow i 50 pompek + rozciagam miesnie nog, rak i tulowia. Chcialbym wyrzezbic sobie miesnie brzucha tak zeby powstal fajny "kaloryfer" jednakze nie mam czasu zeby chodzic na silownie ani nic w tym stylu. Czy jest moze jakas "technika" cwiczen ktory pozwolilaby mi uzyskac fajne efekty w "miare" szybki czasie ??? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
malejsza
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:57 pm Temat postu: |
|
|
| a czy abs2 tzw ilosc powtorzen jest taka sama dla dziewczyny?bo wiesz chcialabym zeby moje miesnie byly bardziej widoczne ale nie zeby od razu kaloryfer;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daimon Znawca

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Tak jest taka sama. Nie bój się wyrobienie kaloryfera to bardzo trudna sztuka . _________________ Look in the mirror and make sense of what you can see. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Na zbudowanie kaloryfera składa sie wiele czynników treningowych i żywieniowych, samo ABS nie wystarczy więc sie nie martw. _________________ Go hard or Go home... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|