| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
m_algo
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 1:25 am Temat postu: ćwiczenia+MŻ+dodatek? |
|
|
Witam wszystkich Od miesiąca chodzę na ćwiczenia [aerobik] i schudłam ok 2,5 kg, niestety przez święta sobie pofolgowałam i 1,5 kg wróciło. Teraz na ferie jadę w góry na snowboard, więc będę ciągle w ruchu. Po feriach znów idę na ćwiczenia. Czy jest możliwe żebym do 25 maja [dokładnie 20 tygodni] schudła 15-18 kg? Mam 165 cm wzrostu i ważę, uwaga- nie przestraszcie się- 78 kg nie podoba mi się moje ciało i chciałabym w końcu ładnie i szczupło wyglądać. Mam chłopaka, który mnie kocha, ale chce dobrze przy nim wyglądać. Na ćwiczenia chodzę w stroju termoaktywnym, który sprawia że bardziej się pocę. Nie jem chleba, ziemniaków, makaronu, ani smażonych rzeczy. Nie piję napojów gazowanych, tylko wodę i zieloną herbatę razem z Figurą 1. Chciałabym dodać do tego jakiś spalacz tłuszczu, ale nie wiem jaki. Zastanawiałam się też nad L-karnityną, którą mogłabym brać przed ćwiczeniami (3 razy w tygodniu). Poradźcie mi co mogłabym sobie kupić i co byłoby dla mnie najlepsze. Pozdrawiam serdecznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 7:04 am Temat postu: |
|
|
jezeli ulozysz sobie diete redukcyjna, dodasz jakis termogenik i zwiekszysz dlugosc i/lub czestotliwosc cwiczen aerobowych to da rade . _________________ Ja tu nic nie widze z góry... bo mi zasłaniaja chmury
Trec Clenburexin
Thermal Pro Evolution |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m_algo
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 1:45 pm Temat postu: |
|
|
| Dietę redukcyjna? A mógłbyś/mogłabyś podsunąć mi jakiś przykład? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 6:59 pm Temat postu: |
|
|
hmm sa gdzies tu na forum diety roznych osob poprawione elgancko. Ogolnie sa dwie opcje godne uwagi low carb i low fat ja jestem za opcja numer 1. Poczytaj o diecie low carb zrob stosowne obliczenia dobierz produkty przedstaw nam tutaj diete lub chociaz jej zarys a my na pewno pomozemy ja poprawic oraz dobrac suplementy  _________________ Ja tu nic nie widze z góry... bo mi zasłaniaja chmury
Trec Clenburexin
Thermal Pro Evolution |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|