kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Jak spalić tłuszcz bez utraty masy i wyrzeżbić ciało

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Fitness
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ROS.SNK

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 1:32 am    Temat postu: Jak spalić tłuszcz bez utraty masy i wyrzeżbić ciało Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 23 lata i zamiar wyrzeżbić swoje ciało aby wyglądało tak, jak 4 lata temu zanim zacząłem zazywac odżywki. Byłem wyzeźbiony, lecz zbyt chudy. Przyjmowałem odżywke na przyrost masy, potem kreatyne. Wyglądałem dosyć dobrze. Od 2 lat już nie ćwiczę i jestem nieproporcjonalnie zbudowany. Mam duże mięśnie klatki piersiowej,odłożył mi się tłuszcz na brzuchu a w porównaniu z tym mam za małe mięśnie ramion.Co powinienem zażywać aby wyrzeżbić brzuch i jednocześnie zwiększyć ramiona nie tracąc masy i nie powiększać mięśni piersi.Czy są jakieś dobre odżywki na rzeżbę i zamianę masy tłuszczowej mięśniową. Jakie powinienem wykonywać ćwiczenia?

przemek
Bywalec

PostWysłany: Sro Lis 14, 2007 7:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://forum.bodyzone.pl/treninng-na-rzezbe-gt-quotrzeba-w-miesiac-quot-vt1339.html

ROS.SNK

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 9:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki. Znasz może jakieś dobre odżywki do uzyskania dobrej rzeżby, podkreślam, że nie chce stracić wagi tylko zyskać lepszy wygląd i powiększyć ramiona?

ROS.SNK

PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 2:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy dobry będzie zestaw HMB+KREATYNA+DEKSTROZA?

Preses
Bywalec

PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 3:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie będzie dobry...zakup sobie jakiegoś spalacza z l-karnityna na początek i bedzie GID...do tego dietak low carb dobry trening i jechane Very Happy

teo

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc.
Mam 19 lat, od kilku bardziej lub mniej regularnie chodze na silownie. 3 tygodnie temu zaczalem biegac majac oczywiscie na celu zrzucenie kilku kilogramow. Biegam codziennie (7 minut biegu + 3 minuty marszu i 3 takie serie - razem 30 minut). Dokuczal mi bol m. trojglowego lydki (stawiam na m. plaszczkowaty) prawej nogi. Nie przeszkadzalo mi to w bieganiu - w trakcie bol ustepowal, ale w koncu postanowilem cos z tym zrobic, zwlaszcza, ze skoro tluszcz spala sie dopiero po 25 minutach wyslilku, bieganie 30 min wydaje mi sie "zawracaniem gitary".
Teraz biegam 7 minut, 36 minut marszu przy tetnie 130-140 i 7 minut biegania na koniec. Co sadzisz o takim treningu?
Przed bieganiem bralem Dyma Burn Extreme, ale z faktu iz biegam wieczorem (ok 20:30-21), po tym suplemencie mam problemy ze spaniem. Po treningu jem 1 kromke z szynka i 40-50g bialka 80%.

Czy moj trening jest odpowiedni? Jakies suplementy powinienem zaczac stosowac? Myslalem o l-karnitynie

http://s5.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17279
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Fitness Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: