| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kacper0408
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 9:10 pm Temat postu: |
|
|
| widze ze dawno nikt nie zagladal tutaj... a ja mam pytanie... czy mozna go stosowac w wieku 15 lat... tego thermal PRO...?? czy to nie bedzie szkodliwe dla mojego organizmu...?? bo stosuje diety juz od roku i cwicze i zadnych efektow nie widze... wiec chce sobie jakos wspomoc.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daimon Znawca

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 10:02 pm Temat postu: |
|
|
To widac kiepsko ćwiczysz i kiepsko z dietą, skoro nie ma efektów. Ja na Twoim miejscu w wieku 15 lat nie brałbym się za efke. _________________ Look in the mirror and make sense of what you can see. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 11:33 pm Temat postu: |
|
|
zle cwiczysz i masz zla diete - to Twoj problem w tym wieku nawet kofeiny nie powinienes spozywac ale jezeli nie masz do tego przeciwwskazan to ew ( przy poprawieniu diety i cwiczen) mzoesz sie za to zabrac  _________________ Ja tu nic nie widze z góry... bo mi zasłaniaja chmury
Trec Clenburexin
Thermal Pro Evolution |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 11:46 pm Temat postu: |
|
|
zapomnij chlopie o thermalu lepiej - kofeina swoja droga - ale efka
dieta, aeroby, inaczej nawet thermal nie pomzoe a tylk ozaszkodzi bo wyobrazam sobie jak wyglada czyjs jadlospis w tym wieku
pozatym o tym ise nie mowi ale efedryna - srodki typu thermal powinny byc przyjmowane przez osoby pelnoletnie, a najlepiej dojrzale plciowo - wiec poczekaj z 5 lat z tym thermalem
l-karnityna, biocla, nic mocniejszego bym nie bral jak juz ! _________________ Isofaster Najlepszy Izotonik
Thermal Pro Evolution
MUSISZ WZIĄĆ BOMBĘ!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kacper0408
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 2:35 pm Temat postu: |
|
|
"l-karnityna, biocla, nic mocniejszego bym nie bral jak juz !"
spoko... ale gdzie to moge kupic i ile to by kosztowalo... chyba ze macie jakies wlasne sprawdzone sposoby na przyspieszenie przemiany materii?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annie
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 4:30 pm Temat postu: |
|
|
| Co lepsze : gat jetfuel czy ten cały thermal pro?? No i ktore mniej szkodliwe?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
annie
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 12:00 pm Temat postu: |
|
|
kupiłam gat jetfuel:D zdam relacje za miesiąc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annie
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 7:51 pm Temat postu: |
|
|
No wieeeeec....
GAT JETFUEL rządzi. Dużo energii, świetny, po prostu doskonały... Poza redukcją rozwesela i sprawia, ze łatwiej się skoncentrować ( hehe, brzuszki robilam liczac od 150 w dół - z nudów ).
PS. Na pewno kupie kolejne opakowanie:D Z tym ze, teraz chyba już większe:D Mam nadzieje, że komuś się te informacje przydadza:d
Pozdrawiam!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fawkes Znawca
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 1:15 pm Temat postu: |
|
|
zthermalem.bedzie.lipa.......
koniec.produkcji _________________
nie ma to tamto, ja mam to, gram w to, bierz to, kręć to, pal to... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRX Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 2:49 pm Temat postu: |
|
|
zadna strata jest dyma burn ex no i oczywiscie tussi  _________________ Ja tu nic nie widze z góry... bo mi zasłaniaja chmury
Trec Clenburexin
Thermal Pro Evolution |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|