| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelonka Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 11:22 pm Temat postu: KIEDY MEGON SIE RELAKUJE |
|
|
W związku z tym, iż Megon bardzo czynnie działa w dziale relax poztanowiłam założyć osobny post ponieważ ciekawostki które ów kolega nam wysyła sięgają zenitu. Oto namiastka:
1. Na pierwszym miejscu postanowiłam umieścić to jakże zaskakujące podanie penisa.
2. Nieco spokojniej i poważniej. Jak wiadomo megon zawsze pamięta o diecie: super dieta labradora
3. Każy kto ma problem, może sie zgłosić do naszego specjalisty: żona czy kochanka?
Ze względu na bardzo duże ograniczenie czasowe z mojej strony, chciałabym poinformować, że ciąg dalszy nastąpi juz w krótce:)
Pozdrawiam
ewelonka _________________ l-karnityna
Witaminy dla kobiet
ewelonka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pako Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vandam Bywalec
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 6:19 pm Temat postu: |
|
|
| he oj zmegona jak widac niezly jajcarz hhe ciekawe skad on bierze te kawaly moze przychodza ludzie do sklepu i mu to opowiadaja he |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Puchat BB Fighter

|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 6:39 pm Temat postu: |
|
|
hehe no własnie pracując w handlu dużo ludzi sie przewija u niego wiec jak każdy mu cos powie to później sobei może teorzyć takei historyjki ;pp _________________ Nigdy się nie poddam, choćby nie było nadziei...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|