kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Kreatyna pod lupa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 74, 75, 76

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kar666

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kar666 napisał:
SHOCK THERAPY + STORM~

Witam, mam pytanie odnosnie w/w zestawu. Otoz mam duza puche shock therapy (1000g) i dwie male storma (2x417g) i troche mam problem z dawkowaniem tego, bo widzialem tu na Waszym forum inne zalecenia anizeli na opakowaniu.

cwicze 5 razy w tygodniu, na godz 19:00, a wiec 2 dni wolne. nie wiem jak to sobie dokladnie rozlozyc tak zeby oby dwoch preparatow starczylo mi na mniej wiecej ten sam okres (choc niekoniecznie).

treningowe:
- rano shock 20g
- przed treningiem shock 20g
- po treningu storm 10.33g

nietreningowe:
- rano storm 10.33

Na puszce storma zalecane jest branie storma 2x dziennie w dni treningowe? wiec gdzie to wzucic? jezeli shocka bralbym raz dziennie w treningwe to z kolei 1kg czyli 50 porcji starczy mi na bardzo dlugo... Chcialbym zeby to sie jakos zrownalo ze stormem.

Moglby ktos mi zalecic jakies dobre,przemyslane,wyliczone dawkowanie?

po drobnych obliczeniach rozlozylem to tak, jezeli jest cos zle dajcie znac.

TRENINGOWE:

6:00 10g storm na pusty

18:30 30g shock przed treningiem

20:00 10g storm po treningu

NIETRENINGOWE:

6:00 10g storm na pusty (czy lepiej 13:00 przed obiadem? tak zeby to bardziej wyposrodkowac)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 74, 75, 76
Strona 76 z 76
Skocz do: