kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

POJEDYŃCZE PYTANIA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Odżywianie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomek.szwed
Guru

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 4:27 pm    Temat postu: POJEDYŃCZE PYTANIA Odpowiedz z cytatem

Tutaj zadajemy krótkie pytania dotyczące diety a specjaliści postarają się odpowiedzieć jak najszybciej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

nejm

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 12:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widze nikt nie pisze to ja zacznę bo koledzy nudzą, czy dieta na prawdę daje dużo? załóżmy pojedyńczo pytanie do ekto endo i mezo. pozdrawiam

Preses
Bywalec

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 10:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dieta to jest podstawa. Bez diety w tym sporcie nie zdzialasz

michallo

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 1:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o ektomorfików, to przy cwiczeniach na silowni i budowaniu masy, bez diety, nic nie zdzialasz. zupelnie nic. jezeli chodzi o endomorfików, to lepiej miec ta diete, niz jej nie miec (chodzi mi tutaj o high carb) - przybieraja na masie bardzo dobrze, z tym ze nie koniecznie w wiekszosci na miesniowej - takie geny endo. nie nalezy sie jednak zrazac, gdyz maja oni rpedyspozycje do kulturystyki i moga zdzialac naprawdę sporo. co do mezomorfików to wniosek nasuwa się sam - nie muszą przestrzegac diety, zeby urosnac. jak to ktos madry powiedzial - kulturystyka nie jest sportem, w ktorym wszystko jest sprawiedliwe, to gra genów i predyspozycji. niemniej jednak nie nalezy sie zrazac, bo kazdy moze osiagnac to, co zaklada. trzeba jedynie umiec sie zmobilizowac. wiadomą sprawą jest, że dieta jest bardzo wazna i jezeli chce sie tym sportem zajac na powaznie, to trzeba jej przestrzegac. pozdrawiam - werych

michallo

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 1:08 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurczak werych???? JA mowie(przepraszam) nie mam pojecia co ja napisalem! werych mialo byc, haha, udzielilo mi sie po kilju poprzednich postach! omg, nie wiem jakim cudem, wybaczcie mi! Smile)

michallo

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 1:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej, co jest? wydawalo mi sie,ze podpisujac sie swoja ksywa bedzie taka napisana, tymczasem wyswietla sie nazwa uzytkownika "werych". dziwne. juz myslalem, ze m i cos na glowe pada.

Klaudiusz

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 8:03 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1) Jak szybko można spodziewać się efektów stosowania diety na masę (czyli zwiększenia masy ciała) i od czego to zależy?

3) Czy jeżeli będę stosował dietę na masę bez ćwiczenia na siłowni, szybciej przytyję?

4) Czy efekty stosowania diety na masę są szybsze u ludzi, którzy już jej trochę mają czy u tych, którzy dopiero zaczynają i na razie są bardzo chudzi?
Czy ciemne pieczywo jest dobre w diecie na mase?Moja siostra mówi że się od takiego pieczywa chudnie czy to prawda?
W tygodniu także chodzę do pracy jest to praca fizyczna.I tu moje pytanie czy mógłbym zjeść 1 kanapkę przed rozpoczęciem pracy aby organizm nie spalił białka zjedzonego wcześniej?
Czasem mi się zdarza że odrazu po posiłku muszę iść do wc wydzielić zjedzony pokarm?Czy to jest dobre ?przecież od wydzielania się chudnie czy to prawda?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Odżywianie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: