kulturystyka na bodyzone - kulturystyka amatorska i zawodowa
  Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna
odżywki suplementy izotoniki kulturystyka suplementacja odżywianie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Google

Tutaj podajesz cel, diete, trening my pomagamy dobrac suple
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 70, 71, 72

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Metys
Kapitan

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 1:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kreatyna nie potrzebuje transporterów w postaci węglowodanów prostych.

pozdrawiam

milczek44

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 3:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK. Wiek 23 lata, wzrost 186cm, waga 63kg. Cel 75kg. Dieta brak. Siłownia w planach. Odżywki w planach. Jestem ektomorfikiem i mam już tego dośc.. Pomożecie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Metys
Kapitan

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 12:00 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ułóż diete i ją wklej!!!

Preses
Bywalec

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 1:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zacznij cwiczyc z dobra dieta i bdzie okej. Potem mozesz myslec o jkaichs suplach.

Sopotkkk

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 6:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, jako, że wakacje się skończyły i udało mi się zrobić program na lato, nadszedł czas na program zimowy.

Trenować będę średnio 3-4 dni w tygodniu + 2x basen rekreacyjnie.
Dieta robiona na czuja, tak samo robiłem na rzeźbę i było ok, po prostu można powiedzieć, że czuję swoje ciało.
Dorzucę trochę więcej i będzie ok.

Teraz pytanie o suple. Wcześniej polegałem na produktach GAT i byłem zadowolony. Wiadomo, że wszystko się zmienia, więc może jest coś lepszego. Z racji, że mieszkam w uk, mogę pozwolić sobie na zakup z tej stronki:

http://www.europeansupplements.com/muscle-strength.html

Co by było warto wziąć po uwagę?
Cena nie gra roli, w grę nie wchodzą sławne produkty z Polski, tylko te dostępne tutaj.

Cel to zbudowanie masy mięśniowej. Obecnie mam 80kg. Nie mam jakiś planów nadrobienia 10kg, po prostu chcę zbudować solidne mięśnie i zachować przy tym siłę, by mieć z czego robić rzeźbę na kolejne lato.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  

Karas89
Bywalec

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 12:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sie ma. Mam na Imie Piotr, mam 19 lat, Moj starz na silowni to okolo 5 lat niesystematycznych trengow, Zastanawiam sie nad cyklem na przyszly miesiac, mam do dyspozycji okolo 150 zl na nadchodzący miesiac.Posiadam Atletyczną Budowę ciała, Przy Wadze 63 kg na ławce wycisne 110 kilo chodz nie na sile mi zalezy. Moim Celem Jest Rozbudowa Mojej Sylwetki. OD paru tygodni trenuje i chce przyszly miesac potraktowac jako przygotowanie do jakiegos konkretnego cyklu . Na stanie mam ok.2kg białka ostrowi i 15 tabletek Extreme mens formule. Myslalem aby nadchodzący miesiac potraktowac jak ,,rozgrzewke" przed nastepnym. Mialem Cykle Na: Monohydrancie, drugi na mono + mass XXl , Trzeci na XXl + Cm3 (jabłczan )+ extreme. teraz Planuje czwarty ktory ma mnie przygotowac do piątego:).. itd. narazie mam 150zl (jak pisalem) lecz na nastepny nie bede ograniczony finansowo( chodz wiadomo nie wydam 700zl na miesac). Myslalem nad Alab1(mono)+białko ktore mam+ extreme(ktore mam) i cos jeszcze dodac.wlasnie nie wiem co. Myslalem nad sprobowaniem Nitro za 2 miesace w polączeniu z jakims innym suplem. Co Zaproponujecie na 2 nadchodzące miesiące? Pozdrawiam

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum kulturystyka, suplementacja, kulturystyka, odżywianie, trening, odchudzanie Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 70, 71, 72
Strona 72 z 72
Skocz do: