| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Kreatyna nie potrzebuje transporterów w postaci węglowodanów prostych.
pozdrawiam _________________ Go hard or Go home... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milczek44
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
| OK. Wiek 23 lata, wzrost 186cm, waga 63kg. Cel 75kg. Dieta brak. Siłownia w planach. Odżywki w planach. Jestem ektomorfikiem i mam już tego dośc.. Pomożecie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metys Kapitan

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:00 am Temat postu: |
|
|
Ułóż diete i ją wklej!!! _________________ Go hard or Go home... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Zacznij cwiczyc z dobra dieta i bdzie okej. Potem mozesz myslec o jkaichs suplach. _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sopotkkk
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam, jako, że wakacje się skończyły i udało mi się zrobić program na lato, nadszedł czas na program zimowy.
Trenować będę średnio 3-4 dni w tygodniu + 2x basen rekreacyjnie.
Dieta robiona na czuja, tak samo robiłem na rzeźbę i było ok, po prostu można powiedzieć, że czuję swoje ciało.
Dorzucę trochę więcej i będzie ok.
Teraz pytanie o suple. Wcześniej polegałem na produktach GAT i byłem zadowolony. Wiadomo, że wszystko się zmienia, więc może jest coś lepszego. Z racji, że mieszkam w uk, mogę pozwolić sobie na zakup z tej stronki:
http://www.europeansupplements.com/muscle-strength.html
Co by było warto wziąć po uwagę?
Cena nie gra roli, w grę nie wchodzą sławne produkty z Polski, tylko te dostępne tutaj.
Cel to zbudowanie masy mięśniowej. Obecnie mam 80kg. Nie mam jakiś planów nadrobienia 10kg, po prostu chcę zbudować solidne mięśnie i zachować przy tym siłę, by mieć z czego robić rzeźbę na kolejne lato. _________________ Im więcej widzę, tym wierzę mniej.
Im wiecej widzę, tym mniej mogę zrozumieć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karas89 Bywalec

|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:13 am Temat postu: |
|
|
Sie ma. Mam na Imie Piotr, mam 19 lat, Moj starz na silowni to okolo 5 lat niesystematycznych trengow, Zastanawiam sie nad cyklem na przyszly miesiac, mam do dyspozycji okolo 150 zl na nadchodzący miesiac.Posiadam Atletyczną Budowę ciała, Przy Wadze 63 kg na ławce wycisne 110 kilo chodz nie na sile mi zalezy. Moim Celem Jest Rozbudowa Mojej Sylwetki. OD paru tygodni trenuje i chce przyszly miesac potraktowac jako przygotowanie do jakiegos konkretnego cyklu . Na stanie mam ok.2kg białka ostrowi i 15 tabletek Extreme mens formule. Myslalem aby nadchodzący miesiac potraktowac jak ,,rozgrzewke" przed nastepnym. Mialem Cykle Na: Monohydrancie, drugi na mono + mass XXl , Trzeci na XXl + Cm3 (jabłczan )+ extreme. teraz Planuje czwarty ktory ma mnie przygotowac do piątego:).. itd. narazie mam 150zl (jak pisalem) lecz na nastepny nie bede ograniczony finansowo( chodz wiadomo nie wydam 700zl na miesac). Myslalem nad Alab1(mono)+białko ktore mam+ extreme(ktore mam) i cos jeszcze dodac.wlasnie nie wiem co. Myslalem nad sprobowaniem Nitro za 2 miesace w polączeniu z jakims innym suplem. Co Zaproponujecie na 2 nadchodzące miesiące? Pozdrawiam _________________ Jakie założenie mam- proste!!Walczyć i wygrywać!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|