| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ROS.SNK
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 1:32 am Temat postu: Jak spalić tłuszcz bez utraty masy i wyrzeżbić ciało |
|
|
Witam. Mam 23 lata i zamiar wyrzeżbić swoje ciało aby wyglądało tak, jak 4 lata temu zanim zacząłem zazywac odżywki. Byłem wyzeźbiony, lecz zbyt chudy. Przyjmowałem odżywke na przyrost masy, potem kreatyne. Wyglądałem dosyć dobrze. Od 2 lat już nie ćwiczę i jestem nieproporcjonalnie zbudowany. Mam duże mięśnie klatki piersiowej,odłożył mi się tłuszcz na brzuchu a w porównaniu z tym mam za małe mięśnie ramion.Co powinienem zażywać aby wyrzeżbić brzuch i jednocześnie zwiększyć ramiona nie tracąc masy i nie powiększać mięśni piersi.Czy są jakieś dobre odżywki na rzeżbę i zamianę masy tłuszczowej mięśniową. Jakie powinienem wykonywać ćwiczenia? _________________ ROS.SNK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemek Bywalec
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ROS.SNK
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki. Znasz może jakieś dobre odżywki do uzyskania dobrej rzeżby, podkreślam, że nie chce stracić wagi tylko zyskać lepszy wygląd i powiększyć ramiona? _________________ ROS.SNK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ROS.SNK
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Czy dobry będzie zestaw HMB+KREATYNA+DEKSTROZA? _________________ ROS.SNK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Preses Bywalec
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Nie będzie dobry...zakup sobie jakiegoś spalacza z l-karnityna na początek i bedzie GID...do tego dietak low carb dobry trening i jechane  _________________ PRESES   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
teo
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Czesc.
Mam 19 lat, od kilku bardziej lub mniej regularnie chodze na silownie. 3 tygodnie temu zaczalem biegac majac oczywiscie na celu zrzucenie kilku kilogramow. Biegam codziennie (7 minut biegu + 3 minuty marszu i 3 takie serie - razem 30 minut). Dokuczal mi bol m. trojglowego lydki (stawiam na m. plaszczkowaty) prawej nogi. Nie przeszkadzalo mi to w bieganiu - w trakcie bol ustepowal, ale w koncu postanowilem cos z tym zrobic, zwlaszcza, ze skoro tluszcz spala sie dopiero po 25 minutach wyslilku, bieganie 30 min wydaje mi sie "zawracaniem gitary".
Teraz biegam 7 minut, 36 minut marszu przy tetnie 130-140 i 7 minut biegania na koniec. Co sadzisz o takim treningu?
Przed bieganiem bralem Dyma Burn Extreme, ale z faktu iz biegam wieczorem (ok 20:30-21), po tym suplemencie mam problemy ze spaniem. Po treningu jem 1 kromke z szynka i 40-50g bialka 80%.
Czy moj trening jest odpowiedni? Jakies suplementy powinienem zaczac stosowac? Myslalem o l-karnitynie _________________ "Tylko TWARDZI i SILNI mogą się nazywać Spartiatami"
http://s5.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17279 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|