| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kondziu Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 11:19 am Temat postu: Controlled Labs Purple Wraath |
|
|
I przyszła kolej na następną opinię.
Miałem okazję wypróbować produkt zawierający w sobie mieszankę aminokwasów niezbędnych EAA, rozgałęzionych BCAA oraz związków zwiększających wydolność organizmu ze stajni Controlled Labsa: Purple Wraath. W swoim składzie zawiera między innymi: L-Leucyna, L-Izoleucyna, L-Walina, L-Lizyna, L-Arginina, L-Histydyna, L-Treonina, L-Metionina, L-Fenylalania, Beta-Alanina, Jabłczan Cytruliny, Betaina Bezwodna, Korzeń Imbiru, L-Norwalina.
Porcja to 12g w tym 7g aminokwasów (EAA i BCAA) + 2,7g mieszanki PurplEnduracne (Beta-Alanina, Jabłczan Cytruliny, Betaina Bezwodna, Korzeń Imbiru, L-Norwalina).
Smak lemoniadowy.
Wsypałem do szejkera, zalałem wodą. Pierwsze wrażenia to słaba mieszalność, bo mowy o rozpuszczalności tutaj być nie może. Ale to jest typowa przypadłość dla takich produktów. Nie ma co w ogóle wsypywać tego do szklanki i mieszać łyżeczką, bo będzie straszna lipa. Najlepiej skorzystać w szejkera i porządnie wymieszać.
Wypiłem, smak nawet do przełknięcia, nie można narzekać, bo to nie pomidory w własnej działki. Po jakichś 10 minutach pojawiły się pierwsze odczucia, zauważalne jak najbardziej. Zaznaczyć chciałem, że to jest tylko i wyłącznie ocena subiektywna, bo na każdego z nas działa co innego i w różnym stopniu, a czasem i w ogóle nie działa.
Otóż poczułem wzrastające ciepło na głowie i pieczenie czoła. Z mijającym czasem owe pieczenie zaczęło przechodzić na plecy i zacząłem odczuwać lekkie pobudzenie. Trenowało się dosyć dobrze, tym bardziej, że zawsze przy takim podejściu do sprawy (placebo też robi swoje). Później pieczenie przeniosło mi się na ramiona i plecy, a po jakimś czasie zeszło na pośladki i uda. Ogólnie lekki dyskomfort przez to pieczenie, ale pompa na treningu dobra, koncentracja, (ale to chyba bardziej stan umysłu) i brak poczucia zmęczenia. Mogłem tak jeszcze trenować i trenować.
Podsumowując, produkt godny uwagi, choć nie mogę powiedzieć, by należał do tanich. Zresztą firma mówi sama za siebie, jakość zobowiązująca, ale i cena nie mała.
Kto jest otwarty na nowe rzeczy zdecydowanie powinien wypróbować na sobie.
Pozdrawiam. _________________ Nie ma kasy nie ma masy, a bez masy nie ma klasy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomek.szwed Guru
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 8:00 pm Temat postu: |
|
|
Hmm ciekawie brzmi - trzeba bedzie spróbować..
Z podobnych i rosądniejszych cenowo produktów polece SAN v-12 HP , bez kreatynowy stak zawierajacy :
Arginine AKG , cytruline ,jabłczan arginiy , Aminokwasy BCAA (4g w porcji) w formie estrów więc ciekawa dawka..Zjadłem narazie 3 razy i pompa , koncentracja i ogólnie lepsza wydajność..Też polecam
Zawiera jeszcze kupe dodatków ale nie pamiętam składu;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|